Насловна  |  Актуелно  |  Регион  |  Маскирани младићи напали екипу БХРТ
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Регион

21. 08. 2018.

Аутор: Танјуг Извор: Б92

Маскирани младићи напали екипу БХРТ

У Коњицу ноћас нападнута екипа БХРТ-а која се враћала из Широког Бријега, са утакмице Широки - Слобода и том приликом је повређен возач комбија.

„Ноћас око 23:50 у улици Колонија у Коњицу група од петнаестак маскираних младића, одевених у црвене мајице с повезима преко главе напали су екипу БХРТ-а. У инциденту је повређшен возач, а причињена је знатна материјална штета на њиховом комбију. Возач је успео да побегне“, изјавио је за Klix.ba портпарол МУП-а Херцеговачко – неретванског кантона Људевит Марић.

Позивајући се на своја сазнања Klix пише да су у нападу коришћене палице и камење, на комбију су поломљена стакла у који су нападачи хтели да убаце запаљену бакљу.

Запосленици БХРТ-а напад су пријавили ПУ Коњиц, чији су службеници направили увидјај и тренутно раде на откривању починитеља.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси