Насловна  |  Актуелно  |  Регион  |  „Рујном зором“ почела са радом Градска телевизија у Црној Гори
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Регион

14. 09. 2021.

Аутор: Данас Извор: Данас

„Рујном зором“ почела са радом Градска телевизија у Црној Гори

Градска телевизија, најмодернија ТВ кућа у Црној Гори, почела је да емитује програм јутрос у 6 и 30, емисијом „Рујна зора“.

Градоначелник Подгорице Иван Вуковић био је гост прве емисије а затим су услиједиле Вијести са најважнијим информацијама из Подгорице, Црне Горе, региона и света.

Актуелности и приче из Подгорице гледаоци ће моћи да прате у емисији „Лице Подгорице“ сваког радног дана у термину од 17 до 18 сати док ће од 19 сати на програму бити Дневник.

Градска ТВ имаће дневно седам сати сопствене продукције, а гледаоце Градске ТВ очекује богат документарни, културни и дјечији програм, серије и филмови.
Сва три кабловска оператера у земљи преносиће програм Градске телевизије – М-тел, Telemach и Телеком на броју седам.

Градска ТВ фукнционише као део предузећа Локални јавни емитер РТВ Подгорица д.о.о, а његов дио су и Градски радио (103 МХз) и Градски портал (градски.ме)

Градска ТВ објављиваће садржај и на свом Јутјуб каналу, а ту су и профили на друштвеним мрежама Инстаграм, Твитер и Фејсбук.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси