Насловна  |  Актуелно  |  Приватизација медија од 2014. године  |  Радио Суботица пред продајом?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Приватизација медија од 2014. године

06. 09. 2016.

Извор: subotica.com

Радио Суботица пред продајом?

У суботичкој јавности се већ неко време може чути да је предузеће „VTV ЦComnet doo“, у оквиру кога послује ТВ Суботица заинтересовано за куповину Радио Суботице.

Ту информацију данас је потврдио и Владан Стефановић, директор ове суботичке телевизије.

- Предузеће у чијем склопу је ТВ Суботица за сада има још три телевизије у Војводини и планира да своју мрежу прошири на још ТВ и радио станица. Са тог аспекта Радио Суботица нам је интересантна и ступили смо у контакт са људима који имају бесплатне акције – објашњава Владан Стефановић.

- Међутим, менаџмент радија обавестио је акционаре да су обавезе ове медијске куће за првих шест месеци ове године биле око пет милиона динара, а до септембра су оне највероватније још нарасле. То је заиста велики износ, прелази вредност самог радија и ништа конкретно не могу рећи док не видимо стварну висину и структуру тих дугова. Интересовање постоји, али морамо да видимо каква је заиста ситуација.

Подсетимо, вредност Радио Суботице, процењена је на 4,85 милиона динара, односно нешто више од 40 хиљада евра, али заинтересованих купаца није било.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси