Насловна  |  Актуелно  |  Приватизација медија од 2014. године  |  Вучић: Помоћи ћу, наћи ћемо начин да Танјуг настави рад
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Приватизација медија од 2014. године

06. 11. 2015.

Извор: Танјуг

Вучић: Помоћи ћу, наћи ћемо начин да Танјуг настави рад

Премијер Александар Вучић потврдио је данас да ће учинити све да се запосленима у Танјугу помогне да наставе свој посао. "Мени је стало и помоћи ћу и наћи ћемо начина да са опремом и својим објектом који имамо олакшамо неком приватнику који би ту уложио", рекао је Вучић и додао да ће то учинити због "бренд нејма" и људи који тамо раде. Замерио је онима који су га критиковали због одлуке о "гашењу" Танјуга, назвавши то лицемерјем.

 

"Господо, ако толико волите, узми па плати. Али немој сутрадан да ми тражиш веће плате и пензије. Ту врсту социјалистичког самоуправног лицемерства који постоји у нашој јавности, то је такав безорабзлук да једностано немам речи", рекао је Вучић.

С друге стране, како је рекао, директорка Танјуга Бранка Ђукић није ширила "ту врсту лицемерства" као неки други и била је веома фер. 

На питање о томе како ће се наћи решење за Танјуг, премијер је рекао да не жели да говори о техничким стварима, да то решавају правници, али да се у сваком случају закон неће кршити.

Коментари (1)

Остави коментар
пет

06.11.

2015.

Zale [нерегистровани] у 23:25

A potpisao supriotno!

Sad će da "potraži rešenje da Tanjug nastavi da radi", a on potpisao akt Vlade da Tanjug prestaje da radi!!! Pa dobro, bre!!!! Da neće da mu promene ime u SNSjug pa da bude telegrafska agencija nove SNS? Dokle ludila i lakrdija?

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси