Насловна  |  Актуелно  |  Приватизација медија од 2014. године  |  Приватизација РТВ Ковачице ипак расподелом бесплатних удела запосленима
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Приватизација медија од 2014. године

13. 10. 2015.

Извор: УНС

Приватизација РТВ Ковачице ипак расподелом бесплатних удела запосленима

Агенција за приватизацију најзад је, из петог пута, прихватила документацију Радио-телевизије општине Ковачица, тако да ће овај медиј ипак бити приватизован расподелом бесплатних удела запосленима без накнаде. „После скоро месец дана и низа покушаја, РТВ Ковачица је успела да преда документацију Агенцији и сада чекамо да се спроведе процес преноса капитала запосленима без накнаде“, рекао је за УНС директор РТВ Ковачица Јан Литавски.

Како каже Литавски, Агенција им је четири пута одбијала документацију због различитих процедуралних и граматичких грешака, али су из петог пута успели да је предају.

 „Још увек нисмо добили одговор од Агенције каква ће бити даља процедура“, рекао је Литавски.

РТВ Ковачица има 18 запослених, од којих четворо има право на бесплатне акције.

„У редакцији је напета ситуација јер цео овај поступак предуго траје, а чак се причало и да ћемо бити угашени“, закључио је Литавски.

Подсећамо, Радио-телевизија општине Ковачица расписала је јавни позив за упис акција, припремила документацију садашњих и бивших запослених, извршила упис акција и спровела све друге поступке добијене у упутствима Агенције, али је проблем настао у Агенцији за приватизацију која није желела да им прихвати документацију.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси