Насловна  |  Актуелно  |  Приватизација медија од 2014. године  |  Потписан Уговор о продаји "РТВ Нови Пазар"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Приватизација медија од 2014. године

10. 10. 2015.

Извор: www.ekapija.com, Танјуг

Потписан Уговор о продаји "РТВ Нови Пазар"

Агенција за приватизацију у петак (9. октобар 2015. године) је са конзорцијумом који заступа Денис Маврић потписала Уговор о продаји "Регионалне радио-телевизије Нови Пазар" (РТВ).

"РТВ Нови Пазар" продат је 14. августа 2015. године за 89.350 евра конзорцијуму приватних лица.

Уговор су потписали председник Управног одбора Агенције за приватизацију Муарем Реџовић и директор те телевизије Денис Маврић који је казао да је "РТВ Нови Пазар" победом конзорцијума који он представља остала градска телевизија отворена за све.

- Ово је крај једне мукотрпне приче која је трајала мало дуже него иначе. Драго ми је да најутицајнији медиј у Санџаку није припао породици Зукорлић и да је победила правда, грађани Новог Пазара и окружења које може да нас прати - казао је Маврић.

Реџовић је казао да очекује да ће приватизација и свих осталих медија у Србији ускоро бити завршена на начин како је то законом прописано.

Приватизациона комисија је концорцијум који представља Маврић прогласила за купца пошто је утврдила да је то остала једина понуда за "РТВ Нови Пазар", јер је, пола сата пре јавног надметања други конзорцијум на челу са Мухамедом Зукорлићем послао обавештење да одустаје од надметања за приватизацију тог медија.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси