Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Приватизација медија од 2014. године

20. 08. 2015.

Извор: УНС

Продата РТВ Стара Пазова

РТВ Стара Пазова продата је данас „MR & Co“ д.о.о. из Београда за 47.300 евра, што је за 94 евра више од почетне цене.

Документацију су откупила четири понуђача, али су поднели пријаве и уплатили депозит само два – физичко лице из Шида и компанија „MR & Co“ д.о.о. из Београда која се бави консалтингом у области бизниса и маркетинга.

У РТВ Стара Пазова тренутно је четворо запослених (два новинара, административни радник и техничар) јер је 19 узело отпремнине.

„Нови власник рекао је да ће направити бизнис план, а у зависности од потреба вратиће некога од раније запослених или ће ангажовати нове. Надамо се да ће наша медијска кућа која постоји готово пола века и једна је од најбољих локалних медија у Војводини и даље наставити да постоји, емитовати информативни, културни, привредни и спортски програм на српском и словачком језику као што је до сада радила“, рекао је за УНС в.д. директора Милош Лазић.

Подсећамо да је од 36 расписаних Јавних позива од стране Агенције за приватизацију, 12 медија добило нове власнике, а 24 иду у други круг приватизације.

 

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси