Насловна  |  Актуелно  |  Приватизација медија од 2014. године  |  Приватизација РТВ Панчево: Агенција за приватизацију одбила приговор Меднета
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Приватизација медија од 2014. године

19. 08. 2015.

Извор: УНС

Приватизација РТВ Панчево: Агенција за приватизацију одбила приговор Меднета

Представници предузећа Меднет д.о.о. чију је пријаву за куповину РТВ Панчево Комисија Агенције за приватизацију одбила јер нису уплатили депозит за учешће у поступку, упутили су приговор на ову одлуку, али је Комисија остала при свом ставу, потврђено је УНС-у у Агенцији.

 

„Представници предузећа Меднет д.о.о. из Панчева су 11. августа Агенцији за привитизацију упутили приговор на обавештење о одбацивању њихове пријаве у оквиру продаје капитала РТВ Панчево. На исти је прослеђен одговор Комисије за спровођење поступка у коме се наводи да Комисија остаје при својој одлуци о одбацивању пријаве, а све у складу са Уредбом о условима, поступку и начину продаје капитала и имовине методом јавног прикупљања понуда са јавним надметањем, о чему је представницима Меднет-а уредно прослеђено обавештење 7. августа“, рекли су УНС-у у Агенцији.

Подсетимо, РТВ Панчево продата је 12. августа Радоици Милосављевићу из Крушевца за 87.200 евра. Почетна цена РТВ Панчево била је за 87.142 евра, што је за 58 евра мање од цене по којој је продата.

Осим Милосављевића, понуђачи су били панчевачки интернет провајдер „Меднет“ и београдска фирма „Ентертаинмент Медиа Гроуп д.о.о.“ чије је пријаве Комисија Агенције за приватизацију одбацила као непотпуне.

Како је УНС тада незванично сазнао, директор и сувласник “Меднета” Ненад Орлић уложио је приговор јер наводно није добио инструкције за уплату депозита од Агенције за приватизацију, због чега је његова понуда одбачена.

Агенција за приватизацију демантовала је ове наводе и истакла УНС-у да су упутства за уплату депозита уредно дата Ненаду Орлићу, али да и поред тога он није уплатио депозит.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси