Насловна  |  Актуелно  |  Приватизација медија од 2014. године  |  Конзорцијум физичких лица одустао од куповине РТВ Трстеник
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Приватизација медија од 2014. године

19. 08. 2015.

Извор: УНС

Конзорцијум физичких лица одустао од куповине РТВ Трстеник

Конзорцијум физичких лица који је дао највећу понуду за куповину РТВ Трстеник обавестио је Агенцију за приватизацију да одустаје од понуде, потврђено је УНС-у у Агенцији.

„Имајући у виду да учесник Конзорцијум физичких лица, чији је овлашћени представник Владимир Стевановић 6. августа на Јавном надметању за продају капитала Радио телевизијеТрстеник истакао највишу понуђену цену од 177.000 евра 12. августа обавестио Агенцију за приватизацију да одустаје од понуде, Агенција је упутила позив учеснику надметања који је истакао другу највишу цену (175.000,00 евра, таблица број 80), да приступи закључењу уговора о продаји капитала субјекта приватизације Радио телевизија Трстеник, у складу са Уредбом о условима, поступку и начину продаје капитала и имовине методом јавног прикупљања понуда са јавним надметањем. Рок за изјашњење по предметном позиву је 3 дана од дана пријема обавештења“, рекли су УНС-у у Агенцији.

Како УНС незванично сазнаје, други понуђач је Братислав Павловић из Трстеника, док је трећепласирани Радоица Милосављевић.

Подсетимо, на јавном надметању  за продају РТВ Трстеник учествовали су: заступник компаније Бос констракшн Миломир Илић, представник конзорцијума физичких лица Владимир Стевановић, Радојица Милосављевић и Братислав Павловић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси