Насловна  |  Актуелно  |  Приватизација медија од 2014. године  |  Либијски привредник заинтересован за Регионалну телевизију - Арапски инвеститори желе да улажу у Нови Пазар
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Приватизација медија од 2014. године

14. 08. 2015.

Извор: ekapija.com

Либијски привредник заинтересован за Регионалну телевизију - Арапски инвеститори желе да улажу у Нови Пазар

На састанку са градоначелником Новог Пазара Мехом Махмутовићем либијски привредник Ахмед Мезухи, који је већ годинама активно присутан у Србији, најавио је приступање постојећем конзорцијуму који је заинтересован за приватизацију Регионалне телевизије, објављено је на сајту Новог Пазара.

Осим улагања у телевизију за коју господин Мезухи сматра да ће бити веома успешна и да су могућности за развој бројне, најављен је долазак арапских инвеститора који су заинтересовани за изградњу фабрика и улагање у привреду у Новом Пазару.

 

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси