Насловна  |  Актуелно  |  Приватизација медија од 2014. године  |  Нема купаца ни за Информативни центар “Бачки Петровац” и “Реч Радника” из Алексинца
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Приватизација медија од 2014. године

11. 08. 2015.

Извор: УНС

Нема купаца ни за Информативни центар “Бачки Петровац” и “Реч Радника” из Алексинца

Агенција за приватизацију прогласила је процес приватизације неуспешним за још два медија – Радио “Петровец” из Бачког Петровца и “РТВ Алт“ која послује у оквиру „Речи радника“ из Алексинца, с обзиром на то да се у предвиђеном року није јавио нико од заинтересованих за куповину ових медија.

 

Из  “РТВ Алт“ за УНС су рекли да немају информације да је било ко заинтересован за куповину њиховог медија.

Већина од 28 запослених радника не зна да ли има право на бесплатне акције, док су само два запослена заинтересована за отпремнине.

У Информативном центру “ Бачки Петровац”, у оквиру којег послује Радио “Петровец” који информише претежно на словачком језику, запослено је пет радника и нико нема право на бесплатне акције, нити неко размишља о отпремнинама, саопштено нам је из овог медија.

Процењена вредност радиодифузног предузећа “Реч радника” је 22.660, а Информативног центра “Бачки Петровац” 8.672 евра.

Осим ове две медијске куће, подсећамо, међу информативним предузећима чији је поступак приватизације проглашен неуспешан у првом кругу су и “Дневник“ ад Нови Сад,  ЈП ,,Нови пут“ Јагодина , и ЈП „Радио Бујановац“ , “Ивањички Радио”, Радио Ваљево и Радио Сечањ.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси