Насловна  |  Актуелно  |  Приватизација медија од 2014. године  |  Нема купаца за ЈИП "Нови пут"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Приватизација медија од 2014. године

07. 08. 2015.

Извор: Танјуг

Нема купаца за ЈИП "Нови пут"

Генерални директор Јавног информативног предузећа "Нови пут" у Јагодини Љубиша Вујић, изјавио је данас Танјугу, да се на јавно надметање за куповину овог предузећа, које у свом саставу има недељне новине, радио, телевизију и портал, нико није јавио.

Позив за учешће у јавном поступку понуда ради продаје 100 одсто капитала ЈИП "Нови пут" Агенција за приватизацију је објавила 30.јуна а отварање понуда је обављено 3. августа, објаснио је Вујић.

Почетна цена на аукцији је била 92.517 евра. "Следећи след корака у поступку приватизације ''Новог пута'' је расписивање новог јавног позива од стране Агенције за приватизацију, који ће, према незваничним информацијама бити објављен између 10. и 15. августа, и трајати до 10. или 15. септембра", објаснио је Вујић.

Цена ће бити упола мања, а резултат ће се знати крајем септембра, додао је он.

У редакцијама недељних новина "Нови пут", које излазе од 1945. године, Радио Јагодине, основаног 1962. година са регионалном фреквенцијом, и Телевизији Јагодина, основане 2000 године, ради 70 људи и готово сви су се изјаснили за социјални програм

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси