Насловна  |  Актуелно  |  Приватизација медија од 2014. године  |  Одлаже се продаја РТВ Нови Пазар, Ивањички радио и даље без купца
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Приватизација медија од 2014. године

07. 08. 2015.

Извор: УНС

Одлаже се продаја РТВ Нови Пазар, Ивањички радио и даље без купца

Отварање коверата и проглашење новог власника РТВ Нови Пазар одлаже се за неколико дана. Како је речено УНС-у из Агенције за приватизацију, лицитација је одложена због техничких непрецизности у документацији једног од понуђача,а нова ће бити заказана за неколико дана.

Подсећамо да се за куповину РТВ Нови Пазар надмећу конзорцијум на чијем челу је Денис Маврић, актуелни директор РТВ Нови Пазар и Мухамед Зукорлић, брат муфтије санџачког Муамера Зукорлића, који лицитира као физичко лице.

У конзорцијуму су и људи блиски актуелној градској власти, као и бизнисмени (Музафер Драголовчанин, помоћник новопазарског градоначелника, Нихат Бишевац, директор Филијале Националне службе запошљавања, привредник Мулаз Дацић и Емил Хаџић у име Неџада Драголовчанина, председника УО ФК Нови Пазар и власника предузећа „Војин Поповић“, хотела „Таџ“ и „Врбак“ у Новом Пазару и „Рај“ у Ракћиновића Бањи).

Процењена вредност која је уједно и почетна цена за куповину овог медија је  89. 347 евра.

Агенција за приватизацију је јуче прогласила неуспешним поступак прикупљања понуда за продају капитала Јавног информативног предузећа „Ивањички радио“ , с обзиром на то  да у предвиђеном року није достављена ниједна пријава за учешће у овом поступку.

Процењена вредност овог медија је 20.512 евра.

 

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси