Насловна  |  Актуелно  |  Приватизација медија од 2014. године  |  ТВ ,,Аполо" продата за 174.950 евра
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Приватизација медија од 2014. године

07. 08. 2015.

Извор: Дневник

Новосадска ТВ „Србији данас“

ТВ ,,Аполо" продата за 174.950 евра

Телевизија „Аполо" Нови Сад продата је јуче за 174.950 евра предузећу „Србија данас" д. о. о. из Новог Београда, које је било једини понуђач на јавном позиву за приватизацију тог локалног медија.

 

На отварању понуда у Агенцији за приватизацију за Јавно предузеће „Аполо" Нови Сад Комисија је, пошто је констатовала да је Једина понуда за почетну цену на јавном надметању од 174.912,40 евра, валидна, прогласила купцем „Србија данас" д. о. о., које је заступала Александра Мартиновић. 

Пошто је отворила понуду за куповину 100 одсто капитала који у ЈП „Градски иноформативни центар Аполо" има Град Нови Сад, председница Комисије Оливера Аранђеловић је истакла да је поступак специфичан, пошто је од примене новог Закона и Уредбе о приватизацији, први случај приватизације с једним понуђачем. Она је изјавила да у том случају једног учесника, по закону, Комисија проглашава купцем. 

Купац Александра Мартиновић није давала изјаву за медије, наводећи да ће то учинити кад се заврши процедура и потпише уговор.

По њеним речима, предузеће које заступа је издавач онлајн новина. 

Јуче је на јавном надметању конзорцијуму физичких лица, који је представљао Владимир Стевановић из Трстеника, за 177.000 евра продата и Радиотелевизија Трстеник. За куповину 100 одсто капитала Јавног предузећа РТВ Трстеник по почетној цени од 28.988,94 евра, пристигле су четири понуде.

 

 

Коментари (1)

Остави коментар
суб

08.08.

2015.

anonymous [нерегистровани] у 07:42

Tol`ko vredi i STB :)))))))))

komentar suvišan

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси