Насловна  |  Актуелно  |  Приватизација медија од 2014. године  |  Ко су потенцијални купци Регионалне телевизије Нови Пазар
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Приватизација медија од 2014. године

05. 08. 2015.

Извор: УНС

Ко су потенцијални купци Регионалне телевизије Нови Пазар

Мухамед Зукорлић, брат муфтије Муамера Зукорлића и Денис Маврић са конзорцијумом који чине и Музафер Драголовчанин, Мулаз Дацић, Нихад Бишевац и заступник Неџада Драголовчанина Емил Хаџић су међу потенцијалним купцима Регионалне телевизије Нови Пазар, преноси ова телевизија.

 

„Од четири лица која су раније откупила приватизациону документацију, два су на вријеме и у року доставила потребну документацију, и то Мухамед Зукорлић, брат муфтије Муамера Зукорлића и Денис Маврић са конзорцијумом који чине још и Музафер Драголовчанин, Мулаз Дацић, Нихад Бишевац и заступник Неџада Драголовчанина Емил Хаџић. Комисија чија је предсједница уредница програма Регионалне телевизије Азра Мушић Карарић констатовала је да су обе пријаве потпуно исправне и комплетне и да су поднијете у предвиђеном року“, пише на сајту Регионалне телевизије.

У Агенцији за приватизацију  УНС-у  нису могли  да потврде ову информацију, већ је речено да је Комисија закључила да постоје две понуде које испуњавају потребне формалне услове да учествују на јавном надметању, заказаном за петак 7. августа у Агенцији са почетком у 14:30 часова.

Подсећамо да је у Агенцији јуче у 9 часова пред Комисијом за спровођење поступка јавног прикупљања понуда са јавним надметањем, а ради продаје капитала Јавног предузећа за информисање Нови Пазар извршена процедура отварања коверата понуђача, односно потенцијалних купаца Регионалне телевизије Нови Пазар.

Приватизација ове телевизије изазвала је велико интересовање националних медија, а сам процес надгледа и Одељење за медије мисије ОЕБС у Србији.

 

 

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси