Насловна  |  Актуелно  |  Приватизација медија од 2014. године  |  Сертић најавио јавне позиве за приватизацију медија
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Приватизација медија од 2014. године

24. 06. 2015.

Извор: Танјуг, Блиц

Сертић најавио јавне позиве за приватизацију медија

Министар привреде Жељко Сертић изјавио је вечерас да ће у наредних неколико дана бити објављени јавни позиви за приватизацију тридесетак домаћих медија, међу којима су Студио Б и Новинска агенција Танјуг. "Сутра ће бити објављен оглас за Студио Б, прекосутра за Танјуг и још тридесет и нешто локалних медија, који су се јавили или били заинтересовани за то", рекао је Сертић за РТС.

 

Говорећи о приватизацији преосталих 526 друштвених предузећа, Сертић је навео да је 338 фирми дефинисана судбина, међу којима ће 17 бити изузета од стечаја и наплате дугова од поверилаца у наредних годину дана, за 44 су већ објављени јавни позиви за приватизацију који треба да буду завршени до 31. октобра.

Од преосталих нека су сама отишла у блокаду, део је поднео захтев за предстечајни поступак како би припремили раднике за стечај, односно да их припреме за преузимање социјалног програма, рекао је Сертић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси