Насловна  |  Актуелно  |  Приватизација медија од 2014. године  |  Новинари страхују од продаје
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Приватизација медија од 2014. године

04. 04. 2015.

Аутор: Д. Рамадани Извор: Ало

Новинари страхују од продаје

Ивана Вучићевић, директорка Студија Б у интевјуу за "Ало" истиче да би волела да lex specialis буде могућ за ову телевизију.

Какав је ваш став када је у питању продаја Студија Б?

Мој став је једно, могућности су друго. Волела бих да останемо јавни сервис града, јер је Студио Б увек пратио душу Београда. Такође сам свесна тренутног финансијског стања и добро знам колико нам је потребна финансијска подршка.

Како запослени подносе вест о продаји, да ли су уплашени?

 - Претпостављам да су запослени уплашени, то је негде и нормално. Када је продаја у питању, нисам уплашена, јер смо ми и сада у сталном страху да ли ћемо успети сваког месеца да обезбедимо плате. Град је смањио субвенције, а број запослених је остао исти.

Колико су вас погађали напади на Студио Б?

Увек се изнервирам када прочитам нешто ружно о Студију Б. Мени је увек био битнији квалитет него квантитет, а мислим да ова телевизија има квалитет.

Да ли је истина да су Руси заинтересовани за куповину?

Руски медији који послују код нас су заинтересовани. Нисмо имали конкретне преговоре, они су се изокола распитивали. Услове под којима ће Студио Б бити продат одредиће Министарство привреде у консултацији са Владом Србије.

Да ли ће нови власник мењати концепт телевизије?

- Чињеница је да Студио Б има регионалну покривеност, али се надам да нови власник неће мењати концепт телевизије. Мислим да Београду не треба још једна комерцијална телевизија.

Коментари (2)

Остави коментар
пон

06.04.

2015.

Bundzija Sumadijski [нерегистровани] у 14:19

Bas svasta!

"Мени је увек био битнији квалитет него квантитет, а мислим да ова телевизија има квалитет."
Koji crni kvalitet? U veoma kratkom roku ste, kao partijska komesarka SNS-a, od Studija B napravili "Kopernikus", naravno, o trosku gradjana Beograda! Vasa emisija je primer pristrasnosti jer svaki put gostuju ili ministri, ili poslanici vladajuce koalicije ili njihovi placeni analiticari. Druge strane nema, kao da u Beogradu svi vole samo vlast i nikoga vise!

Одговори
нед

05.04.

2015.

Zale [нерегистровани] у 12:01

Ni senka

Današnji Studio B nije ni senka onog od pre dve godine, a kamo li Studija B od osamdesetih. Kao novinar koji je, pored ostalog, i tri godine radio na radiju Studija B, od 1979. do 1981. godine, mislim da se Dragan Marković, Duško Radović, Đoko Vještica i ostale legende ovog radija, prevrću u grobu od današnjeg Studija B, i "profesionalaca" koji u njemu rade, uključujući i ovu dirwektorku i nazovi novinarku.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси