Насловна  |  Актуелно  |  Приватизација медија од 2014. године  |  Има ли држава план и за "Дневник"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Приватизација медија од 2014. године

11. 02. 2015.

Аутор: С. Ст. Извор: Дневник

Има ли држава план и за "Дневник"

Народни посланик и потпредседник Српског покрета обнове Жика Гојковић питао је јуче министра културе и информисања Ивана Тасовца шта се дешава са имовинскоправним статусом војвођанског листа „Дневник".

Гојковића је интересовало и да ли ће се овај проблем решавати у пакету са листом „Политика", којом се бави посебна комисија.

Питање „ Дневника" као гласила и бренда од исте је важности као што је и „Политика" на нивоу Републике. Као неко ко долази из Војводине не могу да се не сетим колику је важност „Дневник" некада имао, бар када су у питању Војвођани, имајући у виду да је ово после „Политике" најстарији штампани медиј у Србији, упозорио је Гојковић са говорнице Републичке скупштине у делу седнице у коме посланици постављају питања Влади Србије.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси