Насловна  |  Актуелно  |  Приватизација медија од 2014. године  |  Костић пикира новосадски Дневник
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Приватизација медија од 2014. године

03. 10. 2014.

Извор: Привредни преглед

Костић пикира новосадски Дневник

Власник МК групе Миодраг Костић заинтересован је за куповину новосадског ,Дневника", сазнаје Танјуг. МК група је Агенцији за приватизацију предала писмо о заинтересованости за Дневник холдинг, при чему ова компанија није навела предлог модела приватизације.

 

Из МГ групе Танјугу је речено да је та компанија послала „одређени број" писама заинтересованости, али да не могу да износе детаље пошто, како кажу, такве информације у овој фази приватизационог процеса нису од значаја за јавност.

„Након ове фазе, Агенција за приватизације и субјекти приватизације морају обавити свој део посла предвиђен Законом о приватизацији, од чега зависи и нађе даље поступање", навели су у тој компанији.

Поред Костића, према Танјуговим сазнањима, за приватизацију Дневника су заинтересовани и адвокат Арсеније Катанић (Радован Видаковић), Сремска телевизија и Никола Бауранов.

Костићева МК група је у сфери информисања и медија, послала и писмо о заинтересованости за куповину ЈП Завод за уџбенике.  

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси