Насловна  |  Актуелно  |  Приватизација  |  Пауновић: Не кријем се иза фантомских фирми
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Приватизација

01. 10. 2014.

Извор: Информер

Пауновић: Не кријем се иза фантомских фирми

Студент економије Милош Пауновић (20), о коме је Информер јуче писао да је заинтересован за приватизацију „Политике“, „Просвете“, „Завода за уџбенике“, „Ц маркета“ и још неких фирми, обратио се нашој редакцији.

Он сматра да је у том тексту његово име стављено у негативан контекст. Писмо које нам је путем мејла послао Пауновић објављујемо у целости: У издању вашег листа „Информер“, у тексту с насловом „Фантомске фирме у трци за 'Политику' и Студио Б“, моје име је стављено у негативан контекст, стога вас сматрам обавезаним да у сутрашњем издању објавите мој деманти.

Наиме, не кријем се иза фантомских и off-shore фирми, нити иза мене стоји неко треће лице, већ својим именом и презименом, под пуном материјалном и кривичном одговорношћу, гарантујем за исправност својих поступака и одлука.

Циљ ми је да уз помоћ мојих сарадника, најугледнијих стручњака и експерата из области економије, у компанијама које будем приватизовао, а које су тренутно на ивицама пропасти, омогућим стварање вредности и одржим запосленост на постојећем нивоу.

Коментари (1)

Остави коментар
сре

03.12.

2014.

gaspar major [нерегистровани] у 12:34

odgovor

Voleo bih da drzava ispita poreklo novca za svako preduzece koje ovaj momak otkupi i privatizuje.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси