Насловна  |  Актуелно  |  Погледи  |  Пери:Пастор - 10:1
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Погледи

03. 11. 2023.

Аутор: Др Марко Лопушина Извор: УНС

Пери:Пастор - 10:1

Ово је резултат медијске утакмице у нашим новинама и порталима између проблематичног америчког глумца и председника Скупштине Војводине и лидера Савеза војвођанских Мађара. Први је умро, да ли од дроге или од алкохола или од уличарења, а други је преминуо у 67. години услед тешке болести.

Српски медији у већини, међутим већ четврти дан оплакују Перија као јунака бајате тв серије "Пријатељи", у којој је млађи 20 година, а која се код нас бесомучно приказује. Иштван Пастор, чувар Војводине и њених народа, оплакиван је само један дан и заборављен. Слава му, био је добар човек.

Зашто се ово дешава?

Зато што су српски медији, у већини, постали испразни, бесмислени, јер беже од домаћих тема и проблема у својим чланцима. А баве се голотињом, моралном и физичком, скандалима познатих личности или непознатих. Јер гаје меку порнографију и сексизам, симпатије према мафијашима. Баве се лешинарењем покојника и жртава убистава, као и измишљеним причама о чудесним људима са глупим судбинама.

Српско новинарство је на самрти, а медији који лажирају стварност су у успону.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси