Насловна  |  Актуелно  |  Писма УНС-у  |  Синдикат новинара Спорта: "Штакори" појели адресаре новинарима
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Писма УНС-у

10. 08. 2016.

Аутор: Синдикат новинара Спорта

Синдикат новинара Спорта: "Штакори" појели адресаре новинарима

Синдикат новинара дневног листа Спорт послао је данас УНС-у писмо у ком наводи да је власник листа Саша Мирковић запосленима дозволио да уђу у редакцију како би преузли личне ствари, али да су неки од њих у својим фиокама пронашли роковнике из којих су били исцепани адресари. Писмо преносимо у целости.

 

Велики борац за правду и истину Саша Мирковић коначно се смиловао и дозволио запосленима који не могу више да живе од његових празних обећања да узму своје ствари из просторија Спорта. Уз нова понижења и разочарања. Као што просторије нису уз записник затворене, тако ни возач није био ни овлашћен, а ни стручан да их уз неки записник издаје.

Свако је из својих фиока покупио шта му је преостало.

Јер, неки штакори били су бржи. Тројици колега "појели" су из роковника адресаре које су стварали деценијама. Само адресаре, што указује да су у Спорту начитани глодари.

Да ли ће осим дератизације бити потребна још неко чишћење, утврдиће полиција. Јер, троје запослених остало је и без наочара. А чишћење је ишло и до течног сапуна. Све из фиока запослених.

Сад је јасније што послодавац толико дуго није дозвољавао запосленима да узму своје ствари. Требало је те стотине килограма адресара, књига, часописа и осталих хартија пажљиво прегледати. Никад се не зна шта може да затреба екипи која се са спортом први пут среће у Спорту.

Мирковић очигледно не преза више од кршења ниједног закона. Ништа му одавно није свето. Ни реч, ни уговор ни приватно власништво. Осим ако није његово. Питање интелектуалне својине свакако је непримерено у контексту некога коме је све сем личне користи политичка хајка на лик и дело "првог борца за слободу у Србији".

Синдикат новинара Спорта доказаће упркос свим малтретирањима да ни истина, ни правда нису на страни самозваног кандидата за председника Србије. Јер, Сашу Мирковића као и на изборима за премијера очекује иста непремостива препрека: сакупљање 10.000 код суда оверених потписа бирача.

Синдикат новинара Спорта по ко зна који пут тражи заштиту од надлежних органа да што пре стану на пут особи која политичким ангажманом покушава да стекне имунитет за прекршаје које прави.

У Београду 10.08.2016.                                      Синдикат новинара Спорта

Коментари (2)

Остави коментар
сре

10.08.

2016.

anonymous [нерегистровани] у 17:08

izvinite

...a sta je to stakor?

Одговори
сре

10.08.

2016.

anonymous [нерегистровани] у 16:26

iihhhhhh

Ima i onih štakora koji jedu telefonske sim kartice.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси