Насловна  |  Актуелно  |  Писма УНС-у  |  Писмо Милована Бркића УНС-у
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Писма УНС-у

11. 02. 2013.

Писмо Милована Бркића УНС-у

Одговорни уредник Магазина „Таблоид“ Милован Бркић обратио се 30. јануара Удружењу новинара Србије тражећи заштиту од, како је написао, „тешких и неоснованих оптужби које је на њихов рачун изрекао НУНС“.

 

 

Писмо Милована Бркића преносимо у целини.

 

Поштовани Господине Јеремићу,

Прослеђујем Вам писмо упућено госпођи Љиљани Смајловић, и молим Вас да о њему обавестите Извршни одбор. Наш актив покренуће хитно захтев за опозив Љиљане Смајловић.

С поштовањем,
Милован Бркић

Поштована Госпођо Љиљана,

Дана 29. јануара ове године обратио сам Вам се с молбом да УНС, чији су чланови редакције магазиина ТАБЛОИД - Лист против мафије, пружите заштиту од тешких и неоснованих оптужби које на наш рачун изрекао НУНС, а поводом изјаве подпредседника Владе Србије који нас је у емисији „Упитник“, аутора Оливере Јовићевић, оптужио да нас плаћају коалициони партнери да пишемо текстове, показујући том приликом наш магазин, тврдећи да смо написали како он полно општи са својим сином, а што је све потпуно нетачно.

Ви сте ми јуче држали моралну придику којом штитите личност подпредседника Владе, мада је сурова стварност да се с позиција власти господин Вучић обрушава лажним оптужбама на независни медиј. Молимо Вас да нас и писмено обавестите о ставу УНС-а поводом наше молбе.
Ваш одговор објавићемо у првом броју нашег листа и ставити га на наш сајт, који, по броју, прочита око 75 хиљада читалаца. Сутра ћемо доставити свим страним новинарима и амабасадама молбу да нас заштите, јер је Вучић довео преко Шеика Заједа, убице Ал Каиде да нас побију.

С поштовањем,

Милован Бркић
одговорни уредник магазина ТАБЛОИД-Лист против мафије

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси