Насловна  |  Актуелно  |  Преписка Курира и Информера (2016)  |  Родић у фрци - Газда 'Курира' страхује да је снимљен док шмрче кокаин?!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Преписка Курира и Информера (2016)

22. 01. 2016.

Аутор: Екипа Информера Извор: Информер

Родић у фрци - Газда 'Курира' страхује да је снимљен док шмрче кокаин?!

Александар Родић, газда „Курира", у паничном је страху да у јавност не исцуре снимци или фотографије на којима се види и он како шмрче кокаин!

Родић, тврде његови сарадници, тачно зна ко је тајно снимио директора „Курира" Александра Корница док се дрогира, а пошто је и он са тим људима био у контакту, сада се плаши да је и сам можда снимљен у инкриминишућим ситуацијама!

- Аца на све начине панично покушава да сазна шта још од материјала има ТВ Пинк. Пошто је на крају емисије „Медијско блато" у понедељак увече најављено да ће бити и наставка, озбиљно се успаничио! Изгледа да се плаши да би и он могао да буде смењен... - преноси саговорник Информера, један од уредника Родићевих новина.

Озбиљан материјал

Да газда „Курира" има разлога за страх говори и податак да је ТВ Пинк, осим снимака директора „Курира" Александра Комица како шмрче кокаин и признаје кривична дела, дошла до укупно више од шест сати тајних видео-записа на којима се види још неколико особа!

Према речима наших добро обавештених извора, реч је о изузетно озбиљном материјалу који би "многе људе могао да одведе у затвор". Информерови саговорници, међутим, нису желели да помену ниједно конкретно име.

- Постоје снимци на којима су, осим Корница, у сличним компромитујућим ситуацијама „ухваћени" још неки људи... Овом приликом, међутим, не могу да вам кажем ниједно име... - преноси саговорник Информера са ТВ Пинк, који на наше инсистирање узвраћа:

- Ништа више од овог сада нећете сазнати. Стрпите се мало, морамо пажљиво да проверимо аутентичност свих материјала...

Испитати баш све

Александар Родић није се јуче оглашавао овим поводом. Адвокат Светозар Вујачић, с друге стране, истиче да га не би изненадило да се појаве снимци који озбиљно компромитују и Александра Родића.

- Одавно познајемо и њега и његовог оца и не бих искључио ту могућност. Добро је што пишете о овом, додуше прати вас само ТВ Пинк, али је проблем то што вас у томе уопште не прате надлежни органи. Тужилаштво би морало много озбиљније да испита све Корницове наводе и одмах покрене поступак против њега. Мора и да испита све људе које је Корниц оптужио или их навео као жртве рекетирања, наглашава Вујачић.

Орхан Драгаш, директор Међународног института за безбедност, каже да уколико постоји овај материјал, он може да намши и углед државе који је муком стечен.

- Ако се прикажу такви снимци, надлежни органи би требало да реагују. Чак би и Вучић морао да реагује, а не да има неутралну улогу, као до сад. Премијер не жели да га критикују због утицаја на медије, али је ово значајна ствар којој би требало да се бави сви, од безбедносних служби до тужилаштва - закључује Драгаш.

Вучић: Криминалци неће владати у Србији

Премијер Александар Вучић каже да не жели да се упушта у полемику о емисији „Медијско блато", која је јуче на неко време „скинута" с Јутјуба.

- Не бих то коментарисао, али видим да различити тајкуни, криминалци и многе медијске слуге њихове дижу главу у нашој земљи и мисле да ће да имају политичку превласт. Поручујем им: само полако, сачекаћемо да се преброје гласови... Тврдим да криминалци, било да су тајкуни или нарко-дилери и њихови медијски посленици, неће скоро имати власт у Србији и неће се вратити њихово време - истакао је Вучић у Давосу.

Слободан Пајић, бивши полицајац

Кад су политичари који одлучују о нашим животима могли да се дрогирају, не би ме чудило да то раде и бизнисмени и власници медија.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси