Насловна  |  Актуелно  |  Преписка Курира и Информера (2016)  |  Тужилаштво од полиције тражи додатне провере за Родића и Лађевића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Преписка Курира и Информера (2016)

11. 12. 2015.

Аутор: Александар Бојовић Извор: Политика

Тужилаштво од полиције тражи додатне провере за Родића и Лађевића

Прво основно тужилаштво у Београду је ради додатних провера и прикупљања података доставило МУП-у пријаве против власника „Курира” Александра Родића и главног уредника овог таблоида Милана Лађевића, осумњичених за подстрекавања Александра Корница на лажно пријављивање кривичног дела, наводи се у саопштењу тужилаштва.

Иако је министар полиције најавио повлачење пријаве против власника и уредника „Курира”, додатне провере и прикупљање података су затражени док се чека доношење одлуке Апелационог јавног тужилаштва у вези са изјављивањем приговора Корница који је подносилац пријаве против Дамира Драгића и Драгана Вучићевића.

Тужилаштво је здружило пријаве против Родића, Лађевића и Корница и водиће се јединствени поступак.

Подсећамо, „Курир” је 27. новембра објавио оптужбе Корница на рачун Драгана Ј. Вучићевића, власника „Информера” и директора тог листа Дамира Драгића.

Корниц је навео да су њих двојица заједно са премијером Александром Вучићем и његовим братом Андрејем тражили да лажно оптужи власника „Курира” Александра Родића.

Због ових оптужби премијер је истог дана саслушан и добровољно је ишао на полиграф који је потврдио да говори истину и да нема везе са поменутим оптужбама. 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси