Насловна  |  Актуелно  |  Преписка Курира и Информера (2016)  |  СНС: Политичко мешање Оливере Ковачевић у истрагу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Преписка Курира и Информера (2016)

03. 12. 2015.

Извор: Танјуг

СНС: Политичко мешање Оливере Ковачевић у истрагу

Српска напредна странка сматра да је брутално политичко мешање Оливере Ковачевић, једног од најмоћнијих уредника на РТС-у, у истражне радње које по налогу Тужилаштва, а у складу са законима Србије, предузима полиција, у најмању руку скандалозно, и показује да је СНС била апсолутно у праву када је изражавала сумњу у објективност и непристрасност појединих челника јавног сервиса.

"Српска напредна странка неће, и не жели, да се меша у рад надлежних државних органа и институција, али има право да зна како се, и на који начин, троши новац грађана Србије", каже се у саопштењу.

СНС у саопштењу, Радио-телевизији Србије поставља само једно питање: 

"Колика је месечна зарада, не плата, већ зарада, Оливере Ковачевић, и колико се новца узима од пореских обвезника Србије да би она заступала интересе политичке странке која је и хапсила, и осуђивала, власника дневног листа Курир, а данас би да држи моралистичка предавања онима који ништа од тога нису урадили, и који само желе да закони важе једнако за све"? 

Оливера Ковачевић, уредник на РТС, изјавила је раније данас за лист "Курир" да би било "разумно да на информативни разговор у полицију буду позвани и уредници ТВ Пинк и Информера, а не само менаџмент Курира".

"Разумно би било да су на информативни разговор позвани уредници и новинари Пинка као и уредник Информера, а не само једна страна. Верујем да се посао неће обавити селективно до краја. Мада не верујем да ће и ова афера добити било какав судски епилог", рекла је Ковачевић за "Курир".

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси