Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Преписка Курира и Информера (2016)

03. 12. 2015.

Аутор: Н. И. Извор: Информер

Бивши директор „Курира" у проблему

Родићев лажов

Више јавно тужилаштво у Београду утврдило је да је бивши директор „Курира“ Александар Корниц лажно оптужио директора и главног уредника Информера Дамира Драгића и Драгана Ј. Вучићевића за изнуду и организовани криминал!

 

Због тога ће, како је саопштено из тужилаштва, против Корница бити покренут кривични поступак због лажног пријављивања!

- Након разматрања извештаја који нам је достављен од стране полиције, у вези с извршеним проверама поводом кривичне пријаве Александра Корница против Дамира Драгића и Драгана Ј. Вучићевића за кривична дела принуде, повреде слободе говора и јавног иступања и злоупотребе поверења, тужилаштво је одбацило наведену кривичну пријаву. У предистражном поступку утврђено је да Драгић и Вучићевић нису извршили кривична дела која су им пријавом стављена на терет, као ни било које друго кривично дело за које би се гоњење предузимало по службеној дужности - наводе у Вишем јавном тужилаштву и додају да ће Корниц бити гоњен због лажних оптужби.

- Против Корница ће бити покренут поступак за кривично дело лажно пријављивање за које је надлежно Основно јавно тужилаштво, које ће и поступати у том поступку - истичу у тужилаштву. 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси