Насловна  |  Актуелно  |  Преписка Курира и Информера (2016)  |  Доказано: АМГ и Курир никоме ништа не дугују
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Преписка Курира и Информера (2016)

05. 11. 2015.

Аутор: М. Л. Извор: Курир

Доказано: АМГ и Курир никоме ништа не дугују

„Адрија медија група" (АМГ), највећа медијска компанија на западном Балкану, и дневне новине Курир, најчитанији лист у нашој земљи, никоме ништа не дугују.

За то да одговорно послују и измирују своје обавезе према држави постоје докази које озлојеђени конкуренти ни уз сав труд не могу да оборе. Из докумената у Пореској управи јасно се види даје „Адрија медија група", закључно са 3. новембром ове године, измирила све доспеле обавезе које су у надлежности Министарства финансија и Пореске управе.

Лажне информације

Уверења Пореске управе тако несумњиво показују и да су информације о наводним дуговањима Курира и АМГ које се износе у кампањи против најјаче медијске компаније на западном Балкану глупост и лаж! Иако се може разумети да конкурентима није лако кад пред собом имају компанију попут АМГ, несхватљиво је да у надметању обмањују јавност и користе лажне информације. Поред тога што редовно измирује обавезе према држави, АМГ се може похвалити мултимедијалним портфолиом којиукључује 18 штампаних и 14 дигиталних издања. Њих тренутно чита 11.000.000 људи.

Велика читаност

Према релевантним подацима, дневне новине Курир протекле недеље забележиле су одличну читаност. У прошеку, читало нас је 594.890 читалаца. Више од пола милиона грађана дан започне читањем Курира. Курир су најтиражније и најчитаније дневне новине у Србији. Можда ће конкуренте ито заболети, али истина је да цела Србија чита Курир. И да то ни лажима којима се служе не могу оспорити ни сакрити.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси