Насловна  |  Актуелно  |  Преписка Курира и Информера (2016)  |  Тришић - Родићева мрачна тајна
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Преписка Курира и Информера (2016)

19. 12. 2014.

Аутор: Н. И. Извор: Информер

Тришић - Родићева мрачна тајна

Власник „Курира“ Александар Родић је или много глуп и наиван човек или је са ухапшеним и оптуженим главним уредником „Актера“ Тихомиром Тришићем умешан у милионску пљачку панчевачке „Азотаре“!

 

Трећа могућност готово да не постоји. Родић је, наиме, 10. септембра 2013. у драматичном саопштењу (погледајте слику) упозорио српску јавност да „полицијска мафија“ спрема удар на независне медије тако што ће ухапсити њега и Тришића.

И све би то остало на нивоу још једне од бројних „Курирових“ теорија завере да исти тај Тришић 11. јула ове године није ухапшен. И то не због „независних медија“, већ због пљачке више милиона евра из „Азотаре“.

Спречено хапшење

Александар Родић никада није објаснио шта га је натерало да септембра 2013. своју судбину везује за Тришићеву и чиме га је то Тришић задужио да би га он узео у заштиту.

У полицији кажу и да је првобитно планирано хапшење Тихомира Тришића у јесен прошле године одложено управо због „медијског притиска“!

Родић је панично бранио Тришића свим силама. „Курир“ је у септембру 2013. направио такву атмосферу да би Тришић, да је тада ухапшен, био представљен малтене као невина жртва обрачуна са независним медијима...

А зашто је Родић тако жестоко бранио Тришића? Одговор би, нема сумње, требало тражити у њиховим заједничким пословима објашњава наш саговорник из полиције.

Након Тришићевог хапшења медији су писали да је покренута истрага о томе с којим медијима је делио милионе покрадене у „Азотари“, али до данас званично ништа није саопштено. Сасвим је, такође, индикативно да је „Курир“ летос, после Тришићевог хапшења, упорно избегавао да пише о пљачки „Азотаре“.

Ни реч да проговоре

Власник „Курира“ Александар Родић ни јуче није желео да новинарима Информера објасни у каквим је тачно односима са ухапшеним Тришићем и како су то њих двојица били на мети „полицијске мафије“. Ни Тришић, који се налази у кућном притвору, није одговарио на питања.

Александар Родић не сме да нам изађе на црту?!

Александар Родић још није одговорио да ли ће у недељу увече доћи у заказани ТВ дуел са главним уредником Информера Драганом Ј. Вучићевићем.

Из кабинета газде „Курира“ само нам је поручено да Родић „за сада није заинтересован“ (!?!).

Вучићевић је јуче поновио позив: Миломир Марић, који ће у недељу увече водити специјално издање „Тешке речи“, и ја у недељу увече тачно у 21 час чекаћемо Родића у студију. Надам се да ће доћи и показати доказе којима располаж е против Информера и мене. Дошао он или не, ја ћу свакако одговорити на сва питања господина Марића и објавити доказе о бројним криминалним аферама у које је Родић до гуше умешан.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси