Насловна  |  Актуелно  |  Преписка Курира и Информера (2016)  |  Вучићевић изазвао Родића на ТВ дуел Миломир Марић водитељ
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Преписка Курира и Информера (2016)

18. 12. 2014.

Аутор: Н. И. Извор: Информер

Вучићевић изазвао Родића на ТВ дуел Миломир Марић водитељ

Главни уредник Информера Драган Ј. Вучићевић изазвао је јуче власника „Курира“ Александра Родића на ТВ дуел.

 

Овај спектакуларни медијски „двобој“ биће одржан уживо у специјалном издању емисије „Тешка реч“ ТВ Пинк у недељу, 21. децембра, у 21 час.

У улози водитеља биће познати новинар Миломир Марић. Драган Ј. Вучићевић објашњава да се на ово одлучио због „срамне, гебелсовске кампање Родићевог таблоида“ у којој је данима жртва најпримитивнијих напада.

Врхунац те кампање достигнут је јуче када су Родић и његови курирци затражили да будем ухапшен и осуђен на пет година робије! Претходно су данима „припремали терен“ тврдећи, апсолутно без икаквих доказа, да сам умешан у пљачке силних милиона евра и да сам плаћеник тајкуна и политичара... Позивам јавно, ево већ трећи пут, надлежне у тужилаштву и полицији да одмах провере све што је Курир икада писао о мени. Па, ако треба да ме хапсе, нека хапсе. Надам се, истовремено, и да ће проверити све ово што ми пишемо о Родићу и његовим мафијашлуцима. У међувремену, позивам Родића да уживо, пред милионима гледалаца, укрстимо аргументе и покажемо каквим доказима располажемо. Потпуно сам сигуран да он, као озбиљан човек, неће побећи са мегдана, каже Вучићевић и наглашава да ће он и Миломир Марић у недељу тачно у заказано време бити у студију.

Поручујем Родићу да га његова столица и плочица са именом чекају у студију ТВ Пинк у недељу тачно у 21. Ако он не дође, онда ћу ја сам одговорити на питања колеге Марић а и српској јавности детаљно представити све доказе и податке који поткрепљују тврдњу да је газда „Курира“ умешан у пљачку државних банака, криминалну операцију тајног преузимања „Политике“ и „Новости“, али и у још нека озбиљна дела о којима до сада није било речи у Информеру наводи Вучићевић и наглашава да је Родићу остављено право да сам бира правила емисије и постави услове у вези са евентуалним ограничењем времена за дискусију.

До закључења овог издања нисмо добили одговор Александра Родића. Из његовог кабинета нам је синоћ само поручено да „господин Родић за сада није заинтересован“. Понављам, потпуно сам сигуран да он, као озбиљан човек, неће побећи са мегдана и да ће се у недељу појавити у студију прокоментарисао је ово Вучићевић.

Марић: Требаће ми специјална јединица

Миломир Марић, водитељ недељне специјалне „Тешке речи“, каже да само брине да ли ће моћи да држи ствари под контролом. Нисам довољно снажан да их развадим, и сматрам да је потребно да буде у приправности нека специјална јединица, која ће по потреби да улети у студио. Да су одабрали да нека млада и лепа водитељка буде медијатор, обојица би гледали у њу... Овако, са мном, гледаће да пређу са речи на дела каже Марић у свом стилу за Информер.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси