Насловна  |  Актуелно  |  ДНКиМ  |  Одговор Будимира Ничића на саопштење РТВ Грачанице
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

ДНКиМ

10. 02. 2019.

Одговор Будимира Ничића на саопштење РТВ Грачанице

Јесам, рекао сам колегиници Драгани Стојановић сликај, сликај, па одмах пошаљи Вучићу, наравно у шали и са осмехом. Дакле, никаквог вређања и насиља није било, стоји у одговору председника Удружења новинара Србије на Косову Будимира Ничића на саопштење РТВ Грачаница.

Oна је била метар и по од мене и само је она могла да чује да сам јој то рекао. Ако је  то схватила озбиљно, а не као шалу и ако је помињање председника Србије вређа онда јој се извињавам.

Иначе, нашалио сам се јер ми је било занимљиво зашто ме је упадљиво сликала и не само мене него и поједине новинаре, што могу да потврде и колеге.

Наравно не смета ми да ме слика, али ако смо колеге могла је бар да ми каже да се обријем и средим мало. 

Дакле, ако сам је увредио извињавам јој се још једном мада би и она можда требала да објасни зашто је појединачно фотографисала своје колеге на синоћном протесту у Грачаници, стоји у одговору Ничића на саопштење РТВ Грачаница.

Коментари (5)

Остави коментар
уто

12.02.

2019.

Сања [нерегистровани] у 13:25

косовски додатак

јел то она Радио Грачаница, која је део Мреже Мост, којима председник Србије даје косовски додатак? Па, шта је онда чудно Ничићу што госпођа фотографише? ЕЕЕЕ истина вређа господо новинари са косовским додатком.

Одговори
пон

11.02.

2019.

Milena Miletic [нерегистровани] у 17:41

Podrska za Budimira

Bravo Budimire, neka si rekao. Nas narod na Kosmetu je sada ucenjen i od vlasti u sopstvenoj domovini, ne samo od Albaaca i to pokazuje sustinu i dno politike koju aktuelna vlast vodi prema pokrajini. Ona dobro zna sta je radila, zato se osetila prozvanom, ili, kako je rekla, 'uvredjenom'.

Одговори
пон

11.02.

2019.

Milena [нерегистровани] у 17:39

Re:

Ne lupetaj neznalico. Budimir se svakako nasalio, ali sad je jasno da je imaor azloga i da bude ozbiljan. Da je cista, "koleginica" se ne bi vredjala na salu, ovako je sve o sebi rekla sama.

Одговори
пон

11.02.

2019.

anonymous [нерегистровани] у 14:32

Mangupisanje

Ovaj čovek se i u izvinjenju ponasa bahato! "Mogla je bar da mi kaze da se obrijem", čuj mangupa. Sramota je za UNS što ga takvi reprezentuju. I gde je veći problem za struku: To što on i njegove kolege šetaju, ili što novinarka slika? Sad budite korektni, pa objavite komentar.

Одговори
пон

11.02.

2019.

anonymous [нерегистровани] у 07:44

ПОДРШКА БУДИ

Само тако Ничићу и не дај се да те блате неки мали ситни новинарски удворници властима.Они бране Вучића на начин који му уствари више штети, него што користи.Правом новинару је место на сваком скупу, чији год и какви год били актери догађаја.Јер,непрофесионално би било да те није било на том протесту, а колегиница из ТВ Грачаница би морала да зна да је она наглашеним сликањем колега радила оно што српска "УДБ-а" иначе реда. И треба да ради. Раде наравно и и албански "сигуримијевци"!Зато још једном, напред Будо, јер новинарство су у овој нашој Србији највише упропастили подрепаши и "мангупи" из наших редова! Уз помоћ Марка Ђурића, нпр. који вас је оставио да се смрзавате чекајући га у Великој Хочи, ако се добро сећам, а на штас си у новинарском смислу "баш мушки реаговао"!

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси