Насловна  |  Актуелно  |  ДНКиМ  |  УНС и ДНКиМ: Истражити околности под којима је изгорео аутомобил новинарке Невенке Медић
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

ДНКиМ

24. 11. 2015.

УНС и ДНКиМ: Истражити околности под којима је изгорео аутомобил новинарке Невенке Медић

Удружење новинара Србије (УНС) и Друштво новинара Косова и Метохије (ДНКиМ) траже од надлежних на Косову да истраже околности под којима је изгорео аутомобил новинарке-сараднице портала "Коссев" из Северне Митровице Невенке Медић и јавно саопште резултате истраге.

 

УНС и ДНКиМ подсећају да је у августу, на радном задатку, новинарку портала „Коссев“ Светлану Јевтић напала службеница Косовске поверилачке агенције Правда Божовић, док су у јуну на просторије ове редакције још увек непознати починиоци пуцали из ватреног оружја.

УНС и ДНКиМ зато захтевају од надлежних да истраже да ли се аутомобил Невенке Медић самозапалио, како се сумња, или је ово још један у низу напада на ову редакцију.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси