Насловна  |  Актуелно  |  Досије "Утисак недеље" (2014)  |  Ако иде "Утисак" оде и "Инсајдер"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Досије "Утисак недеље" (2014)

03. 10. 2014.

Аутор: И. Гајић Извор: Ало

Ако иде "Утисак" оде и "Инсајдер"

Бранкица Станковић, ауторка емисије „Инсајдер“, запретила је руководству Телевизије Б92 да ће, уколико у програмску шему не врате „Утисак недеље“, напустити ту медијску кућу!

Наиме, како сазнајемо, водитељка „Инсајдера“ је у раним поподневним сатима у недељу имала састанак са челницима „деведесетдвојке“.

Бранкици је до истека њеног уговора остало још две емисије. Како то обично бива, пред крај уговора врше се преговори шта и како даље. Иако су очекивали да ће све ићи како треба, челницима телевизије је ауторка емисије поставила одређене услове, који су мањевише били изводљиви, сем једног!

Она је тражила да се „Утисак недеље“ врати у програмску шему и омогући се даљи рад Ољи Бећковић, тврди наш извор близак телевизији. Иако су у први мах мислили да се шали са њима, ауторка ове врло популарне емсије им је ставила до знања да не жели да настави сарадњу са неким ко крши уговоре и подложан је утицају других.

Бранкицу је веома повредило то како се њена матична кућа поставила према Ољи. Њих две се познају дуго година и одлучила је да своје незадовољство и револт искаже на овакав начин. Како ствари за сад стоје, а тешко да се било шта и може променити по том питању, емисија Бранкице ће се још две недеље емитовати на Б92, до истека уговора, после чега ће морати да нађе другог емитера закључује извор „Ало“. Како ће се ствари даље одвијати и да ли ће телевизија евентуално поклекнути пред Бранкициним условима, покушали смо да сазнамо са „деведесетдвојке“, али до закључења броја нисмо успели да добијемо одговоре. 

ТВ Б92: Ставили смо тачку на сарадњу са Ољом!

Телевизија Б92 јуче је послала званично саопштење у којем наглашава да су после 12 година ставили тачку на сарадњу са Ољом Бећковић. Компанија Б92 са жаљењем констатује да се напори за побољшање дугогодишње сарадње са ауторком емисије „Утисак недеље“ Ољом Бећковић и ПГ „Мрежа“ нису успели. Од стране ауторке емисије и продукцијске куће дошло је не само до одсуства разумевања и подршке него и до тешког нарушавања професионалне етике изјавама датим у јавности и оптужбама за наводне уцене и ултиматуме, а са очигледном намером дискредитације компаније Б92.

Руководство Б92 разочарано је понашањем госпође Бећковић, нарочито ако се узме у обзир 12 година сарадње и верности, улагања у њу око два милиона евра. Из свега наведеног даља сарадња компаније Б92 са Ољом Бећковић и ПГ „Мрежом“ представљаће тежак изазов, кажу у Б92.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси