Насловна  |  Актуелно  |  Досије "Утисак недеље" (2014)  |  Саопштење Б92 о "Утиску недеље"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Досије "Утисак недеље" (2014)

02. 10. 2014.

Извор: Б92

Саопштење Б92 о "Утиску недеље"

"Компанија Б92 са жаљењем констатује да се напори и предлози за побољшање дугогодишње сарадње са ауторком емисије „Утисак недеље“ Ољом Бећковић и Продукцијском групом „Мрежа“, нису показали успешним.

Исход преговора компаније Б92 о наставку сарадње са Ољом Бећковић и ПГ „Мрежом“ такав је да је од стране ауторке емисије „Утисак недеље“ и продукцијске куће дошло не само до одсуства разумевања и подршке него и до тешког нарушавања професионалне етике изјавама датим у јавности и оптужбама за наводне уцене и ултиматуме, а са очигледном намером дискредитације компаније Б92.


Руководство Б92 разочарано је понашањем госпође Бећковић нарочито ако се узме у обзир 12 година сарадње и верности, улагања у њу око 2 милиона евра и значајна промоција широм Б92 мреже као и на другим местима.

Из свега наведеног, закључак који би могао да се наметне је да Оља Бећковић и ПГ „Мрежа“ своје погрдне изјаве користе како би створили негативну атмосферу, нарушили углед и извршили притисак на слободу уређивачке политике компаније Б92, а све у покушају да побољшају своје преговарачке позиције.

Из свега наведеног даља сарадња компаније Б92 са Ољом Бећковић и ПГ „Мрежом“ представљаће тежак изазов."

Коментари (1)

Остави коментар
нед

05.10.

2014.

anonymous [нерегистровани] у 00:47

ili

Ima li uopste potrebe ostavljati komentare ?

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси