Насловна  |  Актуелно  |  Досије "Утисак недеље" (2014)  |  Адвокат Оље Бећковић: Ауторка "Утиска недеље" има уговор с Б92, не преговара с Пинком
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Досије "Утисак недеље" (2014)

16. 09. 2014.

Извор: Бета, Данас

Адвокат Оље Бећковић: Ауторка "Утиска недеље" има уговор с Б92, не преговара с Пинком

Београдски адвокат Горан Драганић, правни заступник новинарке Оље Бећковић, саопштио је данас да она има важећи уговор с Телевизијом Б92, као и да не преговара с неком другом телевизијом у вези са емитовањем емисије "Утисак недеље".

Драганић је саопштио да се оглашава "поводом многобројних неистинитих информација које су последњих дана објављене у појединим медијима".

"Оља Бећковић није водила, нити води било какве разговоре односно преговоре са ТВ Пинк или неком другом телевизијом у вези са емитовањем њене емисије. Оља Бећковић никада ни на који начин није уцењивала телевизију Б92, као што су објавили поједини медији", наводи се у саопштењу.

Додаје се да "ауторка емисије 'Утисак недеље' има важећи Уговор с телевизијом Б92, и у том смислу инсистира и очекује да се тај Уговор у свему поштује".

У појединим медијима претходних дана спекулисало се да ће Оља Бећковић напустити Б92 и емисију "Утисак недеље" радити на некој другој телевизији.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси