Насловна  |  Бележница  |  Новинарско ћоше  |  Кинески документарни програм, филмови и серије биће доступни српским локалним медијима
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Новинарско ћоше

11. 12. 2019.

Извор: УНС

Кинески документарни програм, филмови и серије биће доступни српским локалним медијима

Највећа кинеска медијска компанија CIBN која емитује 47 телевизијских и 17 радијских канала на 44 језика заинтересована је за сарадњу и размену медијског садржаја са Србијом, рекао је заменик уредника и шеф центра за производњу и превођење филмова и телевизијских серија Рен Ћиен приликом посете у Удружење новинара Србије (УНС).

Председница Извршног одбора УНС-а Драгана Пејовић, чланица Управе Јелена Спасић и генерални секретар Нино Брајовић предложили су гостима да документарне, филмске и дечје садржаје који ће бити титловани на српски ова медијска компанија понуди локалним и регионалним и другим медијима који немају довољно средстава за производњу медијског садржаја.

Гости из Кине изразили су жељу да убудуће српски и кинески медији раде и на зaједничкој продукцији медијског садржаја.

Иначе, медијска компанија CIBN је највећа на свету, настале је интеграцијом кинеске националне телевизије (CCTV) и Кинеског националног радија и запошљава око 50.000 медијских радника.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси