Насловна  |  Бележница  |  Новинарско ћоше  |  Ускоро излази први број Агробизнис магазина
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Новинарско ћоше

23. 02. 2011.

Ускоро излази први број Агробизнис магазина

Почетком марта појавиће се први број "Агробизнис магазина" чији ће бесплатан примерак на поклон добити 25.000 пољопривредних произвођача.

Часопис се покреће у оквиру "Стар" пројекта Светске банке који спроводи Министарство пољопривреде, а који подржава и Удружење новинара за пољопривреду Агропрес.

Поред стручних чланака, вести из Србије и света, у "Агробознис магазину" ће се наћи приче из лова и риболова, рецепти и разни савети.

Часопис ће бити доступан свим регистрованим пољопривредницима по цени од 44 динара и трошкове поштарине који износе 22 динара, док ће за компаније и остале заинтересоване бити доступан у претплати за 100 динара.

Поред "Агробизнис магазина" припрема се и Агробизнис портал www.agrobiznis.biz на којем ће сви заинтересовани моћи да прате вести из земље и света када је реч о производњи хране „од њиве до трпезе“.



Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси