Насловна  |  Бележница  |  Новинарско ћоше  |  Изашао први број еко Сенсе
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Новинарско ћоше

23. 12. 2010.

Изашао први број еко Сенсе

Магазин Сенса постао је први прави pure green магазин у Србији који је штампан на потпуно еколошком, рециклираном папиру. Први број еко Сенсе штампан је овог месеца.


С обзиром на то да се цела редакција магазина Сенса од самог старта залаже за концепт у складу са природом, идеја штампања на еко папиру само је чекала повољан моменат и одобрење штампарије како би се реализовала.

"Сенса је први mindstyle магазин у Србији који подсећа читаоце да је наша срећа наша лична одговорност и да је наш живот оно што ми створимо од њега. Магазин који подсећа да у зивоту не постоје проблем него изазови, али и магазин који тврди да свако од нас својим добрим делима доприноси очувању и побољшању природне средине" каже Маја Пакић, заменица главне уреднице Сенсе.

До сада је овај лист својим читаоцима два пута даровао "еко шик" платнене торбе које представљају и нови модни тренд – тренд еко свесности. По мишљењу читалаца Сенса је постала и "еко шик" магазин који је потпуно еколошки одговоран.

Читаоци кажу да је сада папир нежнији под руком, да боје делују опуштајуће и умирујуће и више се не осећа јак и непријатан мирис штампарске боје.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси