Насловна  |  Бележница  |  Новинарско ћоше  |  Радионице истраживачког новинарства
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Новинарско ћоше

30. 09. 2010.

Радионице истраживачког новинарства


Београдска канцеларија немачке фондација Фридрих Еберт са седиштем у Берлину у сарадњи са новинарском школом Балкан медиа тим организоваће радионице истраживачког новинарства за новинаре.

Предавачи ће бити познати новинари из Србије, Хрватске, Словеније и Црне Горе: Александар Станковић, уредник и водитељ ТВ емисије Недељом у два, ХРТ, Драгољуб Жарковић, главни и одговорни уредник листа Време, Драго Хедл, колумниста загребачког Јуатњег листа, Петар Комненић, новинар из Подгорице, Љиљана Смајловић, новинар и председник Удружења новинара Србије, телевизијски новинари Оливера Јовићевић и Наташа Миљковић са РТС и Срђан Предојевић са Пинк телевизије и други.

На бројним радионицама кроз практичне вежбе полазници ће се упознати са појмом и значајем истраживања у новинарској професији, као и методама, изворима и ризицима.

Заинтересовани будући полазници могу се пријавити за радионице до понедељка 4. октобра на телефоне 011 3622407 или 065 6793226 или на адресу школе у Балканској улици број 34. Радионице истраживачког новинарства ће бити бесплатне за колегинице и колеге запослене у српским медијима, одржаваће се викендом. Пријављени ће накнадно бити обавештени о терминима одржавања радионица.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси