Насловна  |  Бележница  |  Новинарско ћоше  |  Шта то WАZ поклања?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Новинарско ћоше

14. 09. 2010.

Шта то WАZ поклања?


Сигурно је да не знате да је WАZ све време док је држао новосадски дневни лист Дневник (а у његов посед је дошао под крајње нејасним околностима), без икакве накнаде користио просторије Дневник -холдинга, да ни једном није платио струју, комуналије нитрошкове штампе. Притом је остао дужан јер у штампаријуДневника није донео у почетку чврсто обећану рото-штампарску машину. Успут је смањивао број запослених и у сопственим новинама, а и ојадио је остале делове компаније (пре свега Дневник - холдинг и Дневник -новине и часописи).

Сигурно је да не знате ни да је захваљујући WАZ-у Дневник остао без својих трафика, од којих је својевремено правио озбиљан профит... Или се заједно са шачицом WАZ-ових пулена -менаџера и менаџерчића, и ви правите невешти и поздрављате његовубедну понуду у смислу - узми или остави.

Какве он то поклоне нуди, када је остао дужан више него што се данас процењује читава компанија?! Каквих се он одриче потраживања и ко то тако безочно вара шачицу измужених и избезумљених радника?!

Милан Ножица

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси