Насловна  |  Бележница  |  Новинарско ћоше  |  Међународна летња школа за студенте журналистике
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Новинарско ћоше

13. 09. 2010.

Међународна летња школа за студенте журналистике


Међународна летња школа за студенте новинарства “Мостови медијског образовања” биће по други пут одржана од 12. до 20. септембра на Филозофском факултету у Новом Саду. Школу организује Одсек за медијске студије овог факултета, а похађаће је 32 студента журналистике са универзитета у Сегедину, Темишвару, Љубљани, Подгорици, Сарајеву, Загребу, Скопљу и у Новом Саду.

Тема овогодишње школе је “Медији и кризне ситуације. Предавачи ће бити универзитетски професори и сарадници са универзитета у Загребу и у Новом Саду, док ће за уже тематске области везане за активности медија у кризним ситуацијама бити задужени гостујући предавачи.

Циљ школе је да се подстакне мобилност студената у региону, продуби дијалог, размена искустава и експертиза између студената и наставника, као и да се прошири мрежа универзитетских наставника који образују будуће новинаре.

Организацију школе ове године су подржали Централноевропска иницијатива, Покрајински секретаријат за науку и технолошки развој Војводине и Покрајински секретаријат за омладину и спорт.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси