Насловна  |  Бележница  |  Новинарско ћоше  |  "Република" и Балканмагазин организују расправу о продаји Телекома Србија
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Новинарско ћоше

14. 04. 2010.

"Република" и Балканмагазин организују расправу о продаји Телекома Србија

Часопис "Република" и портал Балканмагазин (www.balkanmagazin.net) организоваће сутра, 15. априла, у 11.00 округли сто у Медија центру на тему "Да ли продати Телеком Србија?"

Намера организатора је да познаваоци телекомуникација и приватизације учествују у расправи о најављеној продаји Телекома Србија и да се у јавности чују различити ставови о овој теми.

С обзиром на јавну подршку коју су исказали најављеној продаји дела акција „Телекома Србија“ организатори су позвали на округли сто и: Председника Републике Србије, господина Бориса Тадића, Председника Владе Републике Србије, господина Мирка Цветковића, министарку за телекомуникације и информационо друштво, госпођу Јасну Матић, министра економије и регионалног развоја мр Млађана Динкића.

На округлом столу ће говорити:

Проф. др Миодраг Поповић, декан Електротехничког факултета
Проф. др Млађен Ковачевић, редовни члан Академије економских наука
Др Александра Смиљанић, бивша министарка телекомуникација
Др Небојша Попов, научни саветник и главни уредник Републике
Славољуб Качаревић, главни уредник Балканмагазина

Организатори ће упознати учеснике округлог стола са отвореним писмом које су упутили председнику Републике после одлуке о продаји.

Писмо упућено председнику Тадићу, са једанаест питања у вези са најављеном продајом Телекома Србија, на порталу (http://www.balkanmagazin.net/otvoreno_pismo.aspx) до сада је подржало више од 1400 грађана и стручњака.




Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси