Насловна  |  Бележница  |  Новинарско ћоше  |  На Златару повољније за новинаре
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Новинарско ћоше

24. 12. 2009.

На Златару повољније за новинаре


Чланови Удружења новинара Србије (УНС), који имају измирену чланарину за текућу годину, могу по бенефицираним ценама користити услуге специјалне болнице "Златар".

У овој установи, која спада у ранг хотела високе Б категорије, новинари могу, уз оверену легитимацију за текућу годину, урадити све неопходне лабораторијске анализе, ултразвучне прегледе срца и крвних судова, или само уживати у прелепом амбијенту и накратко побећи од свакодневног стреса. Центар "Златар" омугаћава и разне врсте физикалних терапија и програма за лечење гојазности.

Цена пансиона са укљученим здравственим услугама, за новинаре је 1 950 динара, док је без тих услуга цена за један дан боравка на Златару 1 750 динара.

Гости центра "Златар" могу уживати и у затвореном базену са топлом водом, отовореним теренима за мале спортове и излетима до манастира Милешева и Сопоћани.

Више информација о специјалној болници "Златар" и услугама које нуди можете наћи на сајту www.zlatar.rs

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси