Насловна  |  Бележница  |  Новинарско ћоше  |  Нисам вршио притисак
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Новинарско ћоше

07. 12. 2009.

Извор: Фонет

Нисам вршио притисак

Главни и одговорни уредник "Политике" Драган Бујошевић одбацио је данас у изјави ФоНету оптужбе за цензуру, које су му у заједничком саопштењу упутили новинари овог листа Владимир Радомировић, Маријана Милосављевић, Драгана Матовић и Раде Станић и поручио да никада ни на једног од њих није вршио притисак.

"Једини који ми се икада обратио због могуће цензуре и то мејловима био је Владимир Радомировић.

На сваки мејл сам му уредно одговорио, наводећи да никада нисам имао додира са његовим текстовима и да сам питао уреднике о чему се ради", објаснио је Бујошевић.

"Радомировић ми је увек одговорио и захвалио на мејловима", додао је Бујошевић и напоменуо да је било и нормалних редакцијских проблема у сарадњи између Светлане Васовић Мекина, која се такође помиње у саопштењу четворо новинара "Политике", и уредништва дописничке рубрике.

Бујошевић истиче да је и на те мејлове уредно одговорио Светлани Васовић Мекина. "Никада нисам вршио притисак ни на једног од потписаних новинара", закључио је Бујошевић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси