Насловна  |  Бележница  |  Новинарско ћоше  |  Изашла књига "Док анђели спавају"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Новинарско ћоше

08. 12. 2009.

Изашла књига "Док анђели спавају"

Књига "Док анђели спавају" новинарке и ауторке истоимене телевизијске емисије Марине Рајевић-Савић представљена је данас у Клубу – књижари – галерији Гласник (Кнеза Милоша 16). О књизи су говорили Гојко Тешић, Петар Арбутина, Драгана Ћећез - Иљукић и Марина Рајевић-Савић.

"Док анђели спавају", у две књиге, издање је Службеног гласника. "Књига обједињује избор антологијских интервјуа који својим преласком из усмене у писану реч не губе на квалитету већ потврђују да је реч о публицистици за сва времена, о разговорима Марине Рајевић-Савић с најинтересантнијим и најзначајнијим личностима наше епохе, међу којима су Патријарх Павле, Мира Алечковић, Матија Бећковић, Муфтија Јусуфспахић, Момо Капор, Оливера Катарина, Емир Кустурица, Владика Григорије, Љуба Поповић, Ева Рас, Мира Ступица, Зоран Славнић, Љуба Тадић и др." наводе из Службеног гласника.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси