Насловна  |  Бележница  |  Новинарско ћоше  |  Фото изложба Анђелка Васиљевића "Знаменити Срби - и наши савременици" од 10. маја у Будимпешти
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Новинарско ћоше

08. 05. 2024.

Извор: УНС

Фото изложба Анђелка Васиљевића "Знаменити Срби - и наши савременици" од 10. маја у Будимпешти

Изложба фотографија Анђелка Васиљевића "Знаменити Срби - и наши савременици" биће отворена у петак, 10. маја у 18 сати, у галерији "Круг" задужбине Саве Текелије "Текелијанум" у Будимпешти, Мађарска.

„Идеја изложбе је очување културног индетитета Срба у Мађарској и региону. То је наставак предходне изложбе организоване 2023. године у Темишвару. На фотографијама су познате личности које су својим радом и умећем постигли велики успех у својим делатностима и на тај начин допринели угледу и поштовању српског народа у свету, а самим тим постали узор младој генерацији“, рекао је Васиљевић за УНС.

Неке од личности на фотографијама које ће бити изложене су Новак Ђоковић, Емир Кустурица, Владимир Величковић, Матија Бећковић, Зоран Христић...

Изложба ће бити отворена до 23. маја 2024. године.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси