Насловна  |  Бележница  |  Новинарско ћоше  |  Клуб новинара ветерана прославио рођендане чланова рођених у прва четири месеца
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Новинарско ћоше

24. 04. 2024.

Аутор: А. Н. Извор: УНС

Клуб новинара ветерана прославио рођендане чланова рођених у прва четири месеца

Новинари ветерани УНС-а обележили су данас рођендане својих колега који су рођени од јануара до априла.

Рођендан су данас у Удружењу новинара Србије прославили Добрила Гарић, Слободанка Вучковић, Босиљка Јеличић, Душанка Мацановић, Кирил Панов, Драгослава Пескаревић и Славица Трајковић.

Новинари ветерани сетили су се и недавно преминулог Радивоја Петровића који је рођен на јучерашњи дан.

“Многи од њих, нажалост, нису више међу нама, као што је недавно преминули Радивој Петровић, коме је рођендан био 23. априла”, рекао је председник Клуба новинара ветерана УНС-а Петар Трајковић.

Осим евоцирања успомена на прошле колективне рођендане, било је, како је рекла чланица Клуба ветерана Нада Марковић, речи о предстојећим активностима.

 “Све је протекло у лепом распложењу и сећању на лепе прошле дане, које смо такође обележавали у нашем удружењу. Но, и поред тога, како живот иде даље, било је и договора за будућа догађања Клуба ветерана при УНС-у”, рекла је Нада Марковић за УНС.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси