Насловна  |  Бележница  |  Новинарско ћоше  |  Суботица: Изложба фотографија из Кине
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Новинарско ћоше

27. 03. 2009.

Суботица: Изложба фотографија из Кине

Члан Удружења новинара Србије из Суботице, новинар, публициста и сликар Миле Тасић отворио је јуче, у просторијама Карате клуба ЕНПИ, изложбу фотографија из Народне Републике Кине, које су снимиле наше колеге, које су боравиле у посети овој далекоисточној земљи децембра 200



Под називом "Кина, прапостојбина каратеа - данас", изложени су радови Јована Пламенца, Живојина Ракочевића и Бранка Жујовића.


Слике приказују модерну Кину, али и контрасте визуелног додира традиционалне и савремене Кине. Највећу пажњу посетилаца изложбе, привукла је фотографија Живојина Ракочевића "Два истока", која приказује сусрет православног свештеника и будистичког монаха на стази у шуми, недалеко од града Ханг Џо. Изложба је приређен као најавна манифестација предстојећег међународног "Супер ЕНПИ карате купа", који ће у Субоици бити одржан 28. и 29. марта.

Догађај су забележиле камере "ЈУ еко" и "Сити" телевизије и други локални медији.

Б. Ж.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси