Насловна  |  Бележница  |  Новинарско ћоше  |  Изложба Анђелка Васиљевића у Шапцу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Новинарско ћоше

02. 04. 2021.

Извор: УНС

Изложба Анђелка Васиљевића у Шапцу

Изложба фоторепортера „Политике“ Анђелка Васиљевића под називом „Портрети са интервјуа-од лица до лица” у петак, 9. априла у 19 часова биће отворена у шабачком Културном центру (Господар Јевремова 12, Шабац).

Изложба представља део фотографија Васиљевића које су настале током разговора новинара са јавним личностима за „Политику“. „Циљ ми је био да прикажем карактере њихових личности како бих показао да су и они, осим славе и новца, људи са врлинама и манима, као и сви ми“, каже фоторепортер „Политике“.

Његове фотографије, осим „Политике“, од 1991. године објављивали су недељници, портали, а биле су и на насловним странама књига, плакатима...  Анђелко Васиљевић је добитник УНС-ове награде „Лаза Костић“ за фотографију 2018. године, Награде Радио Београда за објављене фотографије на сајту РТС-а, Награде Новинске агенције „Бета“…

Изложба у Шапцу биће отворена до 22. априла.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси