Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Новинарске анегдоте

17. 05. 2017.

Прва реченица

У Унутрашњо – политичкој редакцији Танјуга неприкосновени маг за смишљање атрактивних наслова и прве реченице био је брзомислећи и духовити Драгован Лазаревић, којем су се многе колеге обраћале за помоћ кад им, у трци с временом, понестане идеја и инспирације.

„Лазо, помагај да смислим прву реченицу, стао ми је мозак“, запева Весна Арсенић суочена с празним екраном компјутера и у временском теснацу.

„Па, то је бар лако, што се мучиш с првом, одмах почни с другом реченицом“, у трену реши проблем вицкасти колега.

Аутор анегодоте: Весна Арсенић


У рубрици Новинарске анегдоте УНС објављује духовите новинарске приче о колегама, о јавним личностима, смешним, инспиративним, чудним ситуацијама у којима су се налазили. Новинарске досетке. Испричајте нам причу о новинарима којих више нема, а упамћени су по пошалицама. Поделите са нама Ваше вицкасте успомене. Новинарске анегдоте уређује колегиница Весна Арсенић. Своје анегдоте, које ћемо објављивати средом и петком, можете слати на vesna.arsenic@uns.org.rs

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси